referencia
Kültéri Referenciamunkák Síremlékek Referenciamunkák
1000 karakterek balra


Amennyiben közvetlenül akar bennünket elérni itt megteheti:

Iroda:       +36-96-364-721
Fax:          +36-96-364-721
Titkárság:  +36-30-976-28-14

Értékesítés:         +36-30-829-51-45
Projektmanager:  +36-30-692-53-62


Nyitvatartási idő:

Hétfő-Péntek:    7.00 - 17.00

Szombat:           8.00 - 13.00

Bemutató Kert:

9082. Nyúl, Széchenyi utca 1.

Hungary

Kődekor Design

Kodeokor-design.hu
referencia
CNC Központok Plotterek & Szoftverek

GDPR - Adatvédelmi nyilatkozat

GDPR Adatvédelmi nyilatkozat

Cégünk az új, egységes Európai Uniós adatvédelmi szabályozás (GDPR) által támasztott követelményeknek történő megfelelés érdekében módosította adatvédelmi szabályozását, ezért az új szempontok szerint kialakított Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja. Kérjük, tekintse át tájékoztatónkat, hogy adatainak kezelését elfogadja és hozzájárul továbbiakban ehhez.

A jogszabályi követelményekre tekintettel 2018. május 25-ig megtettük az erre vonatkozó adatvédelmi lépéseinket.

Az EU-s jogszabályi követelményekre tekintettel kérjük, döntését szíveskedjen 2018. május 25-ig meghozni hogy mi történjen az adataival. Amennyiben ezen időpontig nem érkezik válasz megkeresésünkre, úgy levelezési adatait listánkból töröljük. A későbbiekben ha a hírleveleinkre mégis igényt tart, úgy azt a weblapunk alján erre a célra kialakított felületen bármikor kérheti!

Online vásárlások során keletkezett személyes adatállományok kezelése.

Az  vásárlások során megadott személyes adataihoz, a belépéshez szükséges azonosítók megadásával bármikor módosíthatja, törölheti adatait weboldalunkról.  Amennyiben ez elfelejtett jelszó, vagy felhasználónév miatt nem sikerül,kérjük jelezzék felénk, és mi készséggel megtesszük az Ön által kért módosításokat. Az adatok védelméről, alább olvashat.

A rendszereink használata során a következő célra használjuk az ügyfelek adatait:

Az adatok köre

  1. Érintett azonosításához és kapcsolattartáshoz szükséges adatok. A kezelt adatok: családi és utónév, e-mail, telefonszám.  Ezen adatok kezelésének célja az érintett egyértelmű azonosítása, kapcsolat újrafelvételének lehetőségét biztosítja. Az adatkezelés célja az érintett azonosítása és kapcsolattartás. Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása, amelyet vagy nyilatkozattal ad meg, vagy az érintett és a Greencomp Informatika között létrejött szerződés, valamint jogszabály rendelkezése (Bit. 4. § (1) bek. 5. pont). A rendszerink használatához az adatok megadása kötelező és nélkülözhetetlen.
  2. Kapcsolattartáshoz szükséges adatok: Ezen adatok kezelésének célja az érintettel történő kapcsolattartás. Kezelt adatok: az érintett telefonszáma és elektronikus levelezési címe. Az Cégünk az érintettel elsősorban telefonon vagy e-mailen tartja a kapcsolatot, így ezen adatok kezelése a szerződés teljesítése, a szerződéssel összefüggő kapcsolattartás érdekében szükséges. Az adatok megadása önkéntes, azonban ha az érintett nem adja meg a kapcsolattartáshoz elengedhetetlen adatait, a szolgáltatási viszony nem lehetséges.
  3. Kő-Dekor 2002 Kőipari Bt. céggel történő kapcsolatfelvétel során keletkezett adatok: Amennyiben az érintett a Kő-Dekor 2002 Bt. munkatársa kapcsolatba lép, és az ügyfélszolgálattal adatot közöl (pl. ajánlatkérés, módosítás, fejlesztés), az adatokat a cég kezeli. Az adatkezelés célja az érintett panaszának, kérelmeinek kivizsgálása, nyilvántartása. Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása, amelyet vagy nyilatkozattal ad meg, vagy az érintett és az szolgáltató között létrejött szerződés. Figyelemmel arra, hogy az adatkezelés a kapcsolattartástól nem választható el, és az adatok kezelése a kapcsolatfelvétel velejárója, az kötelező, de a cég törli azon adatokat, amelyek kezelése szükségtelen, és amelyek kezelésére jogalap nincs.

Informatikai nyilvántartások védelme

  Cégünk az informatikai védelemmel kapcsolatos feladatai körében gondoskodik különösen:

  • A jogosulatlan hozzáférés elleni védelmet biztosító intézkedésekről, ezen belül a szoftver és hardver eszközök védelméről, illetve a fizikai védelemről (hozzáférés védelem, hálózati védelem);
  • Az adatállományok helyreállításának lehetőségét biztosító intézkedésekről, ezen belül a rendszeres biztonsági mentésről és a másolatok elkülönített, biztonságos kezeléséről (tükrözés, biztonsági mentés);
  • Az adatállományok vírusok elleni védelméről (vírusvédelem);
  • Az adatállományok, illetve az azokat hordozó eszközök fizikai védelméről, ezen belül a tűzkár, vízkár, villámcsapás, egyéb elemi kár elleni védelemről, illetve az ilyen események következtében bekövetkező károsodások helyreállíthatóságáról (archiválás, tűzvédelem).

Személyes adatok védelme

A magánszemélyek a következő jogai vannak oldalunkon:

  • Személyes adataihoz való hozzáférés, ha ezt korábban megadta oldalunkon
  • Személyes adatainak módosítása
  • Személyes adatainak törlése

A szervezetünk köteles:

  • A legnagyobb biztonsággal megőrizni az ügyfelek személyes adatait
  • Értesíteni a hatóságot amint adatvédelmi lopás történik
  • Megfelelő hozzájárulási meghatalmazás az ügyfél részéről az adatok feldolgozásához
  • Részletes adatkezelési folyamatok rögzítése
  • Adatrögzítési formák rögzítése és ezek biztonságos tárolása

 Adatkezelő adatai:

  • Név: Kő-Dekor 2002 Kőipari Bt.
  • Cím: 9082 Nyúl, Széchenyi u. 1.
  • Tel: 06309762814
  • Mail: info@kodekor.com

Adatkezelés célja:

Tevékenységünk során, az ügyfelek adatai rendszereinkben rögzítésre kerülnek ( Név, E-mail cím, Telefonszám), amelyek az ügyfél Önként rendelkezik, az alapszabályzat elfogadás után.

Adatkezelés jogalapja

A honlap szolgáltatásait a felhasználó önként veszi igénybe. A nyújtott adatok az érintett önkéntes hozzájárulásán alapulnak.

Adatbiztonság, adatkezelés időtartama

A megadott személyes adatokhoz kizárólag az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá, azokat bizalmasan kezeli, és minden technikai és szervezési intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a kezelt adatokhoz illetéktelen személy ne férjen hozzá. Az adatok továbbítására csak az érintett hozzájárulása, vagy törvény rendelkezése alapján kerülhet sor.

Az adatkezelés határozatlan ideig, de legfeljebb addig tart, amíg a felhasználó meg nem tiltja az adat adatkezelési cél szerinti felhasználását, illetve a felhasználó nem kéri az adatok kezelésének megszüntetését.

Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei

A felhasználó cégünk munkatársától bármikor kérhet tájékoztatást személyes adatai kezelésére vonatkozóan. A felhasználó kérelmére az adatkezelő ad tájékoztatást a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás az adatkezelő fenti elérhetőségein keresztül kérhető. 

A felhasználó kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését, illetve zárolását. A felhasználót adatainak kezelésével összefüggésben jogorvoslatként megilleti a tiltakozási jog, a bírósági jogérvényesítés, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulás lehetősége.

Adatvédelmi incidensek kezelése


Adatvédelmi incidens a biztonság olyan sérülése, amely a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi. A Kő-Dekor 2002 Bt. az adatvédelmi incidenst haladéktalanul bejelenti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnak, kivéve, ha az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően nem jár kockázattal az érintettek jogaira és szabadságaira nézve. A cég az adatvédelmi incidenseket nyilvántartja, az adott incidenshez kapcsolódó intézkedésekkel együtt. Ha az incidens súlyos (azaz vélhetően magas kockázattal jár az érintett jogaira és szabadságaira nézve), a cég indokolatlan késedelem nélkül tájékoztatja az érintettet az adatvédelmi incidensről.

Egyéb rendelkezések

Honlapunk tartalmazhat olyan kapcsolódási pontot (linket, hivatkozást), amely más szolgáltatók oldalaira vezethet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért az adatkezelő nem vállal felelősséget.

Az adatkezelő fenntartja a jogot jelen tájékoztató megváltoztatására, ha azt a honlap működtetése szükségessé teszi.


 

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Kő-Dekor 2002 Kőipari Bt. az Ön TÁRHELYSZOLGÁLTATÓJAKÉNT ill. szolgáltatójaként ügyfelei és partnerei adatait eddig is kiemelt biztonsággal és körültekintően kezelte. Hazánkban az adatvédelmi kérdések szabályozása tekintetében korábban hatályos magyar jogszabályokat részben felváltja az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (továbbiakban: Általános Adatvédelmi Rendelet vagy GDPR).
Az uniós adatvédelmi szabályozással összhangban 2018. május 25-től a Kő-Dekor 2002 Kőipari Bt. módosította Adatvédelmi Tájékoztatóit, Adatvédelmi Szabályzatát melyeket megtekinthet honlapunkon:

https://www.kodekor.com/

 

 

 

 

 

 

 

Tájékoztatjuk, hogy az általunk kezelt személyes adatait kizárólag az Önnel való kapcsolattartásra, újdonságainkról és ajánlatainkról tájékoztató hírlevelünk küldésére és marketing célra használjuk fel, azokat harmadik fél részére az Ön előzetes beleegyezése nélkül nem adjuk át.
Az Ön által korábban megadott személyes adatait a továbbiakban az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: „Infotv.”) 6. §-a, illetve a GDPR 6. cikke alapján kezeljük. Reméljük, hogy továbbra is szívesen értesülne elsőként a Kő-Dekor 2002 Kőipari Bt. újdonságairól és kereskedelmi ajánlatairól hírlevelünkből. Amennyiben a jövőben mégsem kíván hírlevelet kapni tőlünk, az
www.kodekor.com e-mail címre jelezze!

Üdvözlettel,

 

 

Kő-Dekor 2002 Kőipari Bt.

H-9082 Nyúl, Széchenyi u. 1.

Tel.: +36 30 / 976 2814

Fax: +36 96 / 364 721

ildiko@kodekor.com

www.kodekor.com

 

 

 

 

 

Szolgáltatások

 

 
- Kis és nagykereskedelem
- Tervezés
- Megmunkálás
- Vésés, faragás, gravírozás
- Ásvány,ékszer forgalmazás
- Köztéri alkotások
- Műemlék restaurálás

Anyagok

Márvány - gránit - mészkő - quarzit valamint exlusive anyagok beszerzése, forgalmazása, megmunkálása és kivitelezése az építőipar, belsőépítészet valamint kegyeleti termékek felhasználására. Részletek...

Síremlékek

 Fő tevékenységi körünk közé tartozik a különböző márvány, gránit és mészkő nyers- anyagokból készült síremlékek gyártása, forgalmazása és kivitelezése. Részletek...

Épületmunkák

Mint kő az építészetben profilunk nagy arányát foglalja magába a konyha, fürdőszoba pultok , lépcsők, ablakpárkányok , homlokzat, teraszburkolatok gyártása , forgalmazása és beépítése. Részletek...

kodekorelvalaszto

 

Belsőépítészeti elemek

 

 
- Konyhai munkalapok
- Fürdőszoba pultok
- Asztalok
- Fal és padló burkolatok

Fürdőszoba elemek

A fürdőszobákban számos elemben visszaköszönhet a gránit, mészkő, kvarcit, akár padlólapok, falburkolat, mosdókagyló vagy pult formájában. Részletek

Konyha elemek

Konyhapultok és konyhai elemek gránitból, kvarcitból és kerámiából. A természetes kőburkolatok sokfélesége végtelen, és egyedi hatást kölcsönöznek. Részletek ...

Irodai elemek

Az irodáink dekoratív elemeiben visszaköszönhet a gránit, mészkő, kvarcit, akár padlólapok, falburkolat, irodai berendezések formájában. Részletek  

kodekorelvalaszto

 

Belsőépítészeti elemek 2

 

 
- Design elemek
- Kandallók
- Lépcsők
- Párkányok

Lépcsők

A gránitból, márványból, mészkőből készített lépcsők, dekoratív kinézetük és tartósságuk miatt hasznosak és növelik otthonunk hangulatát. Részletek  

Design termékek

Elegáns, letisztult formák kitűnő választása modern otthonunkba. Visszacsempészhetjük a természetet a falak közé, így újra valódi kapcsolat alakulhat ki saját világunkkal. Részletek

Kandallók

 Tűzterek forgalmazása és kandalló burkolások szélles választékban, kiviteltől függően, klasszikus és modern stílusban. Részletek  

kodekorelvalaszto

 

Ásvány, ékszer, ajándék webáruház

 

 
- Természetes ásványok, geódák
- Karkötők, láncok, medálok
- Csakra ékszerek
- Fülbevalók, gyűrűk
- Marokkövek
- Szerencsefák

Ásványok és kőzetek

A Kődekor Art&Design ásvány, ékszer és ajándék webáruházban mindent megtalál, ami természetes ásvány vagy csiszolt drágakő, ezekből készült ékszerek vagy ajándéktárgyak. Részletek...

Ezoterikus ékszerek

 "Van az ékszer… Az egyetlen aki a tiéd. A legszebb, a legcsodálatosabb. Nem azért, mert Aranyból készült gyémántkövekkel van ékesítve. Hanem mert lelke van. Részletek

Dísztárgyak

Kínálatunkban számos ajándék dísztárgy ötletet tekinthet meg. A kő, feldolgozott ásványi anyagok és egyéb ajándéktárgyak a legtöbb modern és hagyományos berendezésű otthont és irodát ékesíthetik. Részletek ...

kodekorelvalaszto

 

Exclusíve anyagok

 

 
- Luxus kollekció
- Onixok
- Márványok
- Kvarcitok
- Kerámiák

Kerámiák

A belsőépítészet piacán a legfiatalabb anyag a NEOLITH és az UNICERAMICA kerámia. Különleges tulajdonságainak köszönhetően a termék számos területen használható kül és beltérben egyaránt.  Részletek...

Kvarcitok

Modern konyhák kihagyhatatlan tartózéka - letisztult színvilág és kimagasló technikai adotság. Részletek

Onixok

Különleges, exkluzív díszítőkövek, onyxok megmunkálása, elhelyezése. Kerüljön egy ilyen kő a padlóra vagy átvilágítva a falra, olyan díszévé válik a lakásnak, amelyre méltán lehet büszke. Részletek

kodekorelvalaszto

 

Kegyeleti tárgyak

 

 
- Vázák
- Kaspók
- Mécsesek
- Keresztek
- Szobrok
- Rozetták
- Koszorútartók
- Úrnák
- Keszonok
 

Bronz termékek

Forgalmazunk bronz kegyeleti ornamentikákat, vázákat, mécses tartókat, bronz betűket, melyeket szakszerűen fel is szereljük a rendeltetési helyükre. Részletek

Kő termékek

Márvány, gránit, mészkő, quarzit és exlusive anyagok beszerzése, forgalmazása, megmunkálása az építőipar, belsőépítészet valamint kegyeleti termékek felhasználására. Részletek...

Műkő termékek

Műkő termékek antikolt, travertin, illetve bronz színű kivitelben, így a gránit emlékeknek is nívós díszei lehetnek.

kodekorelvalaszto

 

Kőfeliratozás

 

 
- Kézi gravírozás
- Lézer gravírozás
- Gépi gravírozás
- Gépi vésés
- Kézi vésés
- Bronz betűk
- Alumínium betűk
- Zománcozott betűk

Gravírozás

Ön elképzelése illetve hozott fénykép alapján a sötét színű, leginkább fekete kövekre vállaljuk különböző méretű ábrák, pórtrék valamint tárgyak gravírozását. Részletek

Vésett betűk

Homokfúvásos technológia használatát mi többnyire a betűk és a grafikák megjelenítésére alkalmazzuk Egységes betűmélységet tudunk készíteni nagy felületeken. Részletek...

Bronz betűk

A bronz betűk kiváló lehetőséget kínálnak tartós és esztétikus díszítéshez a műemlék, síremlék, utcatáblák feliratozására. Részletek

kodekorelvalaszto

 

Kőmegmunkálás

 

 
- Tömbkő feldolgozás
- CNC megmunkálás
- Csiszolás, fényezés
- Stokkolás
- Lángolás
- Homokszórás
- Kézi faragás

Vágás

Jelenlegi gépparkunk alkalmas a legkeményebb kőzetek vágására, darabolására mint márvány-gránit-mészkő-bazalt-andezit-keramia stb.

Csíszolás

Cégünk vállalja minden kemény kőzet csiszolását, fényezését, valamint helyszínen történő márvány-mészkő padlók, lépcsők felujítását, polirozását.

Faragás

Motívumok, ábrák, formák faragása, legyen az kézi vagy gépi, dombor vagy féldombormű-amit Ön elképzelt szakembereink megvalósítják.

kodekorelvalaszto

 

Kültéri kődísztárgyak

 

 
- Kaspók
- Virágtartók
- Kerti lámpák
- Kerti padok
- Kerti asztalok
- Díszkutak
- Tipegők, járólapok
- Kerti grillek

Kaspók-Virágtálak

 A termelés során a feldolgozott cement és kő zúzalék olyan termékké alakul át, mely teljes egészében kézzel megmunkált és festett, ellenáll az időnek, a stílusok és a divatok változásának Részletek

Kerti grillek

Széles választékban, rövid szállítási határidővel sokrétű termékpalettából válogathatnak az érdeklődők, melyeket elérhető áron kínálunk mindenki számára. Részletek

Díszkutak

 A virágtálak, kaspók, tipegők, járólapok és kerti lámpák mellett, olyan termékek is megtalálhatók nálunk, melyekkel otthonosabbá és szebbé tehetjük környezetünket. Részletek

kodekorelvalaszto

 

Kőápoló szerek

 

 
- Kőtisztítók
- Kőápoló szerek
- Kőragasztók
- Szilikonok
- Impregnálók
- Színmélyítők
 

Tisztítás

Alkalmazási terület: Az AKEMI kőtisztító finomra csiszolt, fényezett, nem nedvszívó és nedvszívó termés- és műkövek mint pl. márvány, gránit, terazzo felületének beltéri ápolására alkalmas. Részletek...

Kőápolás

A kőpolitúr szilikon alapú politúr, mely egyetlen alkalmazással tisztít és ápol. A polírozás új fényt ad a padlóknak, asztaloknak, munkafelületeknek. Részletek

Impregnálás

Alkalmazási terület: Az AKEMI terméskő impregnáló és a speciál impregnáló minden szívóképes ásványi építőanyag víztaszítóvá tételére alkalmas Részletek

kodekorelvalaszto

 

Akciós termékeink

Akciós termékeink

 

 
- Burkolatok
- Síremlékek
- Urnasírok
- Ablakpárkányok
- Konyha-Fürdőszoba
Részletek

Mielőtt választana

Mielőtt választana Egy adott terméket mindig úgy válasszon, hogy az több generáción át értéket képviseljen...

Részletek

Viszonteladók

 Vállalkozásunk forgalmának jelentős részét a viszonteladói szféra kiszolgálása teszi ki, ennek...

Főbb beszállítóink